Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Magnussens Camaro skal starte fra 12. pladsen

Grand Am 
29/01/10 

Torsdagens kvalifikation forud for weekendens 24-timers løb på Daytona forløb ikke som ventet, for Jan Magnussens Chevrolet Camaro GT.R.
Det var Jan Magnussens engelske teamkollega, Robin Liddell, der som den ene af teamets to faste kørere skulle kvalificere bilen, men hans bedste tid rakte desværre kun til en startplacering som nummer 12.
 


Jan Magnussens Camaro skal starte fra tolvte startposition.
(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg ville rigtig gerne have kørt kvalifikationen, men jeg må respektere at teamets to faste kørere har delt sæsonen mellem dem, således at det til dette løb er Robin Liddell, der skulle kvalificere bilen” forklarede Jan Magnussen efter kvalifikationen. ”På Robins anden omgang laver han desværre en for hård opbremsning, hvilket betyder at han får en kraftig flatspot på det ene fordæk. Det giver meget kraftige vibrationer i bilen resten af kvalifikationen og da han ikke måtte gå i pit og skifte dæk, var der intet at gøre. Efter kvalifikationen kunne man se helt ind til lærredet på det dæk, der havde givet problemerne, så det var ikke så mærkeligt, at hans bedste tid kun rakte til en placering som nummer tolv. Jeg havde håbet på, at vi kunne starte i top fem, men sådan skulle det altså ikke være. Vi mangler kun lidt over 9/10 sek. op til pole position, så det viser også, at feltet er tæt og der ikke er plads til mange fejl, før man er langt nede i feltet. Vi er dog fortsat fulde af forhåbning. Det er et langt løb og det gælder om at være konstante og holde sig ude af problemer og der føler jeg, at vi står stærkt med den kørersammensætning vi har.”


Jan Magnussen i samtale med sine teamkollegaer.
(Foto: Jan Kaiser)

Løbet starter lørdag kl. 15:30 lokal tid, kl. 21:30 dansk tid.


Læs mere om:
  • Andrew Davis
  • Jan Magnussen
  • Robin Liddell
  • Stevenson Motorsports
  • Daytona
  • 29/01/10 - Daytona - Grand Am
  •