Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Campos uden test

Formel 1 
29/01/10 

Der har været meget tvivl rejst om flere af de nye teams i Formel 1 i denne sæson. Har de overhovedet økonomien på plads, bliver de klar i det hele taget, og kan de finde kvalificerede kørere? Det er nogen af de mange spørgsmål der er rejst, og som også har lagt grobund til den megen tvivl på de nye teams, som blandt andet Bernie Ecclestone har rejst. Campos teamet eksempelvis har erklæret at de ikke deltager i årets pre-season tests.
 

Er der noget galt hos eksempelvis det nye Campos team? Det kan man godt spørge sig selv om. Især med de udtalelser teamet selv er kommet med. Her hedder det blandt andet at man ikke vil deltage i årets pre-seasons tests, men i stedet vil lade det første Grand Prix i Bahrain være den første test for teamet.

Teamet siger også at alt skal være plads materielt, så man kun har det bedste af det bedste med.
"Alle udtrykker stor bekymring for os, og det er logisk fordi sæsonen er lang og vi er blandt de nye. Vi ønsker at være der med det bedste af alt, specielt bilerne.”

Det kan lyde mere end almindeligt underligt, især hvis man tager i betragtning at man kun har tegnet kontrakt med én kører indtil videre, og det er som bekendt Bruno Senna, som ikke får løn hos teamet, kun det han kan få ind fra sponsorer. Et andet forhold er at man siger at "De manglende test før det første Grand Prix i Bahrain ikke gør noget for en ny holdkammerat til Bruno Senna. For han bliver alligevel først annonceret, når både sponsorer og investorer er sikret, eller når der bare skal en kører i bilen."

Det er en noget atypisk indgangsvinkel i sin første sæson i Formel 1. Især også når rygtet vil vide at Dallara som bygger bilerne for Campos teamet, tilsyneladende har holdt bilerne tilbage på grund af manglende betaling af fakturaer.

Men måske er en form for redning for teamet på vej. Rygterne vil vide at chefen for A1GP serien, Tony Teixeira, er på vej med en pose penge for at købe sig ind i teamet, eller måske endda overtage teamet. Tony Teixeira har tidligere udtrykt sin interesse i at få en fod indenfor i Formel 1. Det skulle give adgangsbillet for de bedste kørere i hans egen A1GP serie til et sæde i Formel 1.

Det kan vise sig at være utopi i og med at A1GP serien har aflyst en del af sin igangværende sæson på grund af økonomiske problemer. Tony Teixeira synes dog at have fundet penge til en eventuel investering i Campos teamet. Spørgsmålet er så lige hvor sund en sådan investering vil være - både for A1GP, Tony Teixeira og Campos Meta teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  •