Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hartmann Honda Racing får KW Suspension

Danish
Touringcar
Challenge 

29/01/10 

- som ny teknisk partner i 2010
Endnu går der nogle måneder, inden Hartmann Honda Racings racerbiler ruller ud på racerbanerne, men teamet, som sidste år stod bag James Thompsons sejr i Europa Cuppen, er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson. Her fortsætter den succesrige englænder i en af teamets biler.
 

”I det seneste stykke tid har vi været i forhandling med KW Suspension, der leverer støddæmpere til bl.a. motorsportsbrug, og her er det lykkedes os at få en aftale, hvor KW Suspension bliver teknisk partner for os,” fortæller teamejer Hans Hartmann.


Hartmann Honda Racing har fået KW Suspension som teknisk partner.
(Foto: Hartmann Honda Racing)

”Vi har brugt udstyr fra KW Suspension i de sidste par år, og tidligere på måneden havde vi et møde, hvor vi diskuterede mulighederne for den kommende sæson. Det er så resulteret i en aftale om, at de bliver vores tekniske partner, hvilket vi er rigtigt glade for.”

Aftalen med KW Suspension betyder, at Hartmann Honda Racing udover at kunne bruge den tyske støddæmperproducents udstyr nu også kan trække yderligere på deres support og knowhow.

”Med den nye aftale får vi adgang til nogle af KW Suspensions testfaciliteter, ligesom vi også vil kunne nyde godt af det udviklingsarbejde, som de foretager,” forklarer Hans Hartmann. ”Men jeg tror da bestemt også, at KW Suspension har en fordel af at arbejde sammen med os. Sidste år var vi jo det team, der opnåede de bedste resultater med Hondas Accord-model, så vi føler os overbevist om, at de data og den erfaring, vi har fået opsamlet, også kan blive til gavn for KW Suspension.”

Endnu mangler nogle brikker dog at falde på plads, inden Hartmann Honda Racings 2010-program er på plads. Således forhandler man med flere potentielle kørere til at blive teamkammerat for James Thompson, der tager sin tredje sæson for teamet fra Herning.

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Hartmann Racing
  •