Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Coulthard skal teste DTM

DTM 
28/01/10 

DTMIfølge kilder fra Tyskland, er David Coulthard blevet tilbudt at teste en Mercedes C klasse DTM bil senere på måneden med henblik på deltagelse i 2010 sæsonen. I den senere tid har flere rygter placeret David Coulthard i den tyske DTM serie. Blandt andet var David Coulthard til stede på Hockenheim banen i Tyskland til sæson finalen, specielt inviteret af netop Mercedes.
 

Coulthard der stoppede sin aktive Formel1 karriere tilbage i 2008, har siden fungeret som rådgiver for Red Bull og kommentator på engelske BBC. Han har dog altid bevaret de tætte relationer til Mercedes og nu ser det altså ud til, at endnu et karriereskifte kan være på trapperne, hvor han kan være inde i billedet som en mulig afløser for Ralf Schumacher.

Mercedes skal i løbet af de kommende uger teste deres 2010 bil blandt andet og tilsyneladende David Coulthard skal teste for Mercedes. Mercedes vil angiveligt skifte Ralf Schumacher ud, og måske kan David Coulthard få chancen her. Sker det vil han angiveligt blive teamkammerat med Bruno Spengler.

David Coulthard oplyser selv at der er en test på vej. Mercedes har dog hverken bekræftet eller afkræftet formodningerne om David Coulthard og dennes interesse for DTM.

MiRo

Læs mere om:
  • David Coulthard
  •      ASETEK SIMSPORTS