Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Kimi Raikkonen ser fuld af fortrøstning mod fremtiden

WRC 
27/01/10 

World Rally ChampionshipDen netop pensionerede Formel1 kører, Kimi Raikkonen udtaler i et interview, at han ikke vil udelukke at vende tilbage til Formel 1 sporten i 2011. Den til tider meget indelukkede kører sender dermed signal om at han ikke har tabt lysten til at køre Formel 1 helt endnu.
 

På nuværende tidspunkt ønsker han dog fuldt og helt at hellige sig sit engagement, i dette års udgave af WRC mesterskabet, hvor han tørner ud for Red Bulls, Citroën Junior Team. Han udtaler desuden at, Omend Formel1 altid har stået hans hjerte nært, så var denne chance ganske enkelt for god at forpasse.

"Jeg har altid haft interesse i at deltage i WRC mesterskabet, så da Red Bull tilbød at gøre dette muligt, tænkte jeg, hvorfor ikke gøre det"

Med hensyn til 2011 udtaler Kimi Raikkonen, at alle døre stadig er på vid gab og at en beslutning om hvorvidt han vælger at forsætte i WRC eller vende tilbage til Formel 1, vil blive taget midtvejs i sæsonen.

Man kan måske så stille spørgsmålstegn om hvor der kan findes plads til den finske kører, og man kan blive enige om prisen.

MiRo

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: