Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Adrian Fernandez på vej tilbage i AMLS

ALMS 
25/01/10 

American Le Mans SeriesAdrian Fernandez der desværre måtte lukke sit eget AMLS team grundet manglende økonomi, er på vej tilbage til ALMS, denne gang som kører. Ifølge forlydender fra det amerikanske, så forhandler Adrian Fernandez med Aston Martin om en plads i en af deres Aston Martin Racing LMP1 coupeer. Såfremt det lykkedes at nå frem til en aftale, er det meningen at Adrian Fernandez skal køre 4 løb for teamet.
 

Adrian Fernandez måtte lukke sit LMP2 team trods mesterskabstitel i 2009. Mexicaneren har dog ikke givet op af den grund, nej, han vil ud at køre igen. Tilsyneladende ligger han i forhandlinger med Aston Martin om en plads i en af deres fabriksbiler.

Adrian Fernandez selv siger at han ligger i forhandlinger med Aston Martin om et sæde til 4 løb, men også at der er et stykke vej endnu inden en aftale kan underskrives. Det skulle i følge meldingerne fra USA, dreje sig om Sebring 12 timers løbet, løbet i Long Beach, samt Petit Le Mans og selve Le Mans 24 timers løbet.

Hos Aston Martin vil man hverken be- eller afkræfte disse forlydender, men meddeler blot at man forhandler med den sidste kører i øjeblikket og at en officiel meddelelse snart vil komme fra teamet. Det ser desuden ud til Aston Martin vil nedsætte deres aktiviteter i år. Meget tyder på at de ikke kommer til at forsvare deres titel i Le Mans Series.

Dons

Læs mere om:
  • Adrian Fernandez
  • Aston Martin Racing
  •