Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nick Heidfeld stadig i Formel 1

Formel 1 
25/01/10 

- men kun som test- og reservekører
Nick Heidfeld med kælenavnet "QuickNick" får ikke et Grand Prix sæde i 2010. I stedet er det blevet til et job som test- og reservekører for Mercedes. Det er i hvert fald den seneste udmelding fra hans egen manager, Andre Theuerzeit. Dermed kommer Nick Heidfeld til at være endnu en tysk bestandel i det rent tyske Mercedes GP team.
 

Ifølge Nick Heidfelds egen manager, Andre Theuerzeit, så er der lavet aftale med Mercedes GP om at Nick Heidfeld i den kommende sæson skal være test- og reservekører i teamet. Dermed bliver kørersiden i teamet rent tysk. Som bekendt er Nico Rosberg og Michael Schumacher de kørere der skal forsvare de tyske farver for teamet.

Nick Heidfeld har i lang tid været på jagt efter et nyt sæde efter at BMW solgte sit Formel 1 team til den tidligere ejer, Peter Sauber. Peter Sauber ønskede dog ikke længere at gøre brug af Nick Heidfeld, der siden har jagtet et sæde. Flere teams har været på tale, men der intet kommet ud af diverse henvendelser og forhandlinger. Ikke før nu hvor Nick Heidfeld ifølge hans manager er kommet til Mercedes. Andre Theuerzeit har udtalt at Nick Heidfeld vil blive præsenteret senere i dag når Mercedes præsenterer deres nye lineup i Stuttgart.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Nick Heidfeld
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  •