Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Gabriele Tarquini forsat i Seat

WTCC 
25/01/10 

Efter WTCC 2009 sæsonen stod Gabriele Tarquini faktisk uden job, da Seat lukkede sine fabriksteams. Men Gabriele Tarquini kommer alligevel ud at køre i Seat, idet det spansk baserede SUNRED Engineering team tilsyneladende har talt mere end alvorligt sammen med den forsvarende verdensmester. Dermed kan Gabriele Tarquini komme til at køre med blandt andet Michel Nykjær og Tom Coronel der allerede har skrevet kontrakt med SUNRED Engineering.
 

Intet er endnu 100% afgjort for Gabriele Tarquinis vedkommende, men de seneste meldinger tyder på at SUNRED Engineering, der allerede har hyret Michel Nykjær og Tom Coronel, også vil skrive kontrakt med Gabriele Tarquini og endvidere med Timur Sadredinov som bliver støttet af Seat Russia.


Gabriele Tarquini til SUNRED Engineering?
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

SUNRED Engineering bliver efter alt at dømme støttet af Seat, og derved bliver favorabelt for Gabriele Tarquini at forsætte i en Seat Leon TDI. Det er heller ikke endnu afgjort om Gabriele Tarquini og Timur Sadredinov skal køre under SUNRED Engineering navnet, eller om man til lejligheden opretter et søsterteam.

Dons

Læs mere om:
  • Gabriele Tarquini
  • Michel Nykjær
  • Timur Sadredinov
  • Tom Coronel
  • SUNRED Engineering
  •