Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Massa tilfreds efter Barcelona test

Formel 1 
25/01/10 

I fredags var Ferrari køreren Felipe Massa igen tilbage bag rattet i en Ferrari racer. Det var dog en 2008 model med dæk fra GP2 serien der blev anvendt på grund af testforbudet i Formel 1. Efter testen var Felipe Massa ovenud lykkelig over at have fået finpudset formen og have siddet i en Formel 1 racer igen - omend at det var en ældre model.
 

Fredag var Felipe Massa tilbage i en Ferrari Formel 1 racer igen. Formålet var selvfølgeligt at få finpudset formen, og få lagt en masse kilometre bag sig. Og det må man sige at han gjorde.

Det blev til hele 90 omgange på Circuit de Catalunya og på en dag hvor det var perfekt vejr til at teste i. Felipe Massa var da også yderst tilfreds efter de mange omgange.

"Det var en perfekt måde at få optimeret min form på. Jeg er glad for igen at have siddet i en Formel 1 racer på en Grand Prix bane. Nu kan jeg næsten ikke vente på at komme i den nye model og vænne mig til den."

Efter planen vil Ferrari præsentere 2010 bilen på torsdag hvilket vil ske på Maranello banens anlæg. Første test vil blive kørt i Valencia d. 1. februar.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Scuderia Ferrari
  • Circuit de Catalunya
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •