Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Et af de mest omtalte Formel 1 sæder er nu besat

Formel 1 
23/01/10 

Jaime Alguersuari skal køre for Scuderia Toro Rosso
Det ledige sæde i Scuderia Toro Rosso teamet som teamkollega til Sebastien Buemi, er et af de sæder der har været flest rygter om og mest omtale om, måske lige undtaget Michael Schumachers come back til Formel 1 sporten.
Men nu skulle det være ganske vist: Jaime Alguersuari skal køre for Scuderia Toro Rosso i 2010 sæsonen.
 

Allerede i slutningen af oktober måned 2009 forlød det første gang at Jaime Alguersuari havde skrevet kontrakt Scuderia Toro Rosso teamet, som den ene af deres kørere i 2010.
Det blev dog hurtigt dementeret af begge parter, for blot få uger senere at blive nævnt som fakta igen. Derefter afviste teamet at der var tale om at Jaime Alguersuari skulle køre for dem.
Jaime Alguersuari fortsatte med korte mellem rum at udsende pressemeddelelser om at han havde en kontrakt med teamet, og lige så mange gang kom der dementi fra teamet - sådan gik næsten hele november og december 2009.

I går kom den så endelig, bekræftelsen på at Jaime Alguersuari nu er den ene af Scuderia Toro Rosso teamets to kørere til den kommende sæson.

Jaime Alguersuari debuterede i Formel 1 sammenhæng sidste sæson, hvor han fra Ungarns Grand Prix afløste Sebastien Bourdais, som på det tidspunkt blev 'fyret' fra Toro Rosso teamet. Ved debuten var han kun 19 år gammel, og han var dermed den hidtil yngste Formel 1 kører.

Med Toro Rosso kontrakten til Jaime Alguersuari er der nu tre spanske kørere i Formel 1 feltet, de to andre er den tidligere Formel 1 verdensmester Fernando Alonso der i år skal køre for Ferrari teamet, den anden er McLarens tidligere testkører Pedro de la Rosa der i år har skrevet kontrakt med BMW Sauber teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Jaime Alguersuari
  • Pedro de la Rosa
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  •