Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Polestar Racing teamet igen til Spanien

Swedish
Touring Car
Championship 

23/01/10 

Det svenske Polestar Racing team havde forud for 2009 sæsonen succes med at tage til Spanien for at teste og udvikle teamets Volvo C30 model. Det gav afkast i form af to mesterskaber til teamet, nemlig både kører- og teammesterskab. Nu har teamet valgt at gentage succes med tests i Spanien. Allerede i februar tager teamet igen til Spanien for at teste.
 

I 2009 tog Polestar Racing teamet tre gange til Spanien for at teste. Udkommet af dette gav to mesterskaber. Nu har teamet besluttet at gøre det igen. Det sker med håbet om at udvikle bilen yderligere for at kunne forsvare titlerne.


Tommy Rustad - STCC champ 2009
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

I denne omgang har dog kun programlagt to ture til Spanien. I dagene 8 - 11 februar vil teamet være på Guadix banen som ligger lidt nordvest for Malaga. Og i marts vil igen drage til banen for at teste. Datoen for den sidste test er dog ikke helt fastsat endnu.


Robert Dahlgren
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

I år vil det være Robert Dahlgren som skal køre de to tests. Lige nu ser det ud til at man vil koncentrere sig om kun at køre de to tests med én bil, og derefter overføre de anvendelige data og udviklinger til teamets anden bil.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Polestar Racing Group
  •