Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Felipe Massa tester i dag i Spanien

Formel 1 
22/01/10 

Felipe Massa skal i arbejdstøjet igen. Det sker på Circuit de Catalunya hvor han skal forsætte sin tilbagekomst til Formel 1 efter ulykken i sidste sæson. Faktisk har Ferrari teamet allerede været på banen i et par dage. Man har igen via Clienti afdelingen haft MotoGP stjernen Valentino Rossi ude i en 2008 racer. Og det er netop samme bil som Felipe Massa skal køre i.
 

På grund af testforbudet, kan Felipe Massa endnu ikke teste i en 2009 eller 2010 bil. Derfor må han nøjes med en 2008 model. Og så må han - og andre - ikke anvende Formel 1 dæk. Derfor køres der både af Valentino Rossi og Felipe Massa på dæk fra GP2 klassen.

Felipe Massa må efterhånden have samlet en god del appetit på at køre igen. Trods tests på både Fiorano og Mugello, og nu på Circuit de Catalunya, så må the real thing være det optimale, men det må vente indtil de officielle tests kan blive indledt. Felipe Massa glæder sig dog til at komme til at køre igen. Det er nu kørefornemmelsen og kilometrene skal ind i kroppen igen.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Valentino Rossi
  • Scuderia Ferrari
  • Circuit de Catalunya
  •