Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series GT2S

Risi Competizione forstærker sig til 2010

ALMS
GT2S 

22/01/10 

Teamet med det meget italiensk klingende navn, men hjemmehørende i Houston, Texas i USA, har forstærket sig på kørersiden til teamets indsats i 2010. Man har skiftet Pierre Kaffer ud med den tidligere Formel 1 kører og FIA GT2 mester mm. Gianmaria Bruni. Dermed får Jamie Melo en virkelig kapabel medkører i American Le Mans Series. Første optræden bliver udover tests, selvfølgelig på Sebring i marts til det berømte 12 timers løb.
 

Gianmaria Bruni er ikke ubekendt med Risi Competizione teamet. Han har ved flere lejligheder kørt for teamet. Blandt andet vandt han i 2008 Le Mans 24 timers løbet i GT2 klassen sammen med teamet. Nu bliver det så til fast optræden for teamet.


Gianmaria Bruni og Jaime Melo
(Foto: ALMS)

Efter at Gianmaria Bruni stoppede med at køre formel biler, faldt valget i stedet på FIA GT og Le Mans Series hvor han har kørt for blandt andet AF Corse og Virgo/JMW teamene. Teamet har vandt i 2007 ALMS GT2 titlen, den gang med Jamie Melo og Mika Salo i bilen. Teamchef Giuseppe Risi fortæller desuden i forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten med Gianmaria Bruni, at 2010 er det femte og sidste år at man vil køre med Ferrari F430 modellen. På bedding har man allerede en ny bil - nemlig den nye Ferrari 458. Det bliver dog først i 2011 at den efter planen skal indsættes.

Giuseppe Risi fortæller også at udover at deltagelsen i AMLS også forventer deltagelse i den europæiske Le Mans Series. Det er dog ikke helt på plads endnu om det bliver med fuldt løbsprogram her også.

Dons

Læs mere om:
  • Gianmaria Bruni
  • Jaime Melo
  • Risi Competizione
  •