Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Goossens tilbage i Jaguar'en

ALMS
GT Class 

23/01/10 

American Le Mans SeriesDen belgiske sportscar kører Marc Goossens var blandt kørerne da Jaguar RSR teamet sidste år debuterede med deres Jaguar XKR GT2 racer ved American Le Mans Series finalen på Laguna Seca banen i Californien.
Nu oplyser Jaguar RSR teamet at det har skrevet kontrakt med Goossens som kører i Jaguar'en hele 2010 sæsonen.
 

I Jaguar RSR teamet skal Marc Goossens dele Jaguar XKR GT2 raceren teamchef og -ejer Paul Gentilozzi.

"Jeg ser frem til at deltage i American Le Mans Series mesterskabet. Som sportscar kører er den største udfordring 24-timers løbet på Le Mans, og det bedste sted at forbedrede sig på den udfordring er ved at deltage i ALMS. Jeg har tidligere deltaget i 12-timers løbet på Sebring, Petit Le Mans på Road Atlanta samt finaleløbet på Laguna Seca, men det har hver gang været enkeltstående løb, så jeg ser virkelig frem til en fuld sæson i ALMS serien" - udtaler Marc Goossens.


Marc Goossens skal i år køre sammen med teamchef og -ejer Paul Gentilozzi i Jaguar RSR teamet.
(Foto: ALMS.com)

Teamchef og -ejer Paul Gentilozzi er meget tilfreds med at skulle dele Jaguar'en med Marc Goossens:
"Jeg har stor respekt for Marc, han er en talentfuld kører og han har meget at tilbyde teamet. Han var meget værdifuld for mos under udviklingen af raceren i 2009, og han kørte et fejlfrit løb på Laguna Seca. Når jeg ser frem mod 2010 og kampen om GT2 mesterskabet, er jeg sikker på at Marc bliver en nøglefaktor både på og udenfor banen!" - slutter Paul Gentilozzi.

Marc Goossens kommer til Jaguar RSR teamet med stor sportscar erfaring fra både FIA GT, Belcar Championship, Grand-Am samt ikke mindst med ni starter i 24-timers løbet på Le Mans, derudover han fire sejre i Zolder 24-timers løbet (1997, 1998, 2005 og 2007).

Jaguar RSR teamets bil skal denne sæson køre med #33 på siden, og det bliver Jaguar XKR GT2 racerens første fulde sæson i ALMS.
ALMS sæsonen starter med den officielle vintertest på Sebring banen i Florida den 22. og 23. februar, og en lille måneds tid senere er samme bane vært for det første løb i 2010 - 58th Mobil 1 Twelve Hours of Sebring der køres den 20. marts.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marc Goossens
  • Paul Gentilozzi
  • Jaguar RSR
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  • RSR Jaguar XKR GT2 i udvikling
  •      ASETEK SIMSPORTS