Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Sally er vendt hjem fra 24-timers løbet i Dubai

24H Series 
21/01/10 

- efter sin både største og hårdeste sejr
Martin Sally Pedersen er nu kommet hjem, han er virkelig glad og tilfreds med sejren i Dubai.
"Jeg tog til Dubai med en forhåbning om vi kunne komme i top 3, men da alle kørerne havde fået kørt deres først trænings pas kunne jeg se at det her skulle nok fører til mere en end top 3 placering! Kørerne gjorde det virkelig godt allerede fra start og de var meget lærenemme, de lærte alle at køre Clio'en lynhurtig og de viste også godt hvad det handlede om. Alle kørerne gjorde det super godt i hele løbet, og de kan virkelig være stolte af sig selv, for man vinder ikke bare et 24-timers uden at kunne køre bil."
 

Medkørerne som Martin Sally Pedersen her hentyder, og som han giver deres fortjente ros til er:
Anders Majgaard, Nick Reimersø, Dan Träger samt Brian Børger.


Martin Sally Pedersen ser tilbage på 24-timers løbet i Dubai, hvor Team Sally Racing vandt en flot klassesejr i deres Renault Sport Clio III.
(Foto: Red Eye Photo / Poul Majgaard)

Det var ikke kun kørerne der vandt 24-timers løbet, mekanikerne kunne virkelig også sit kram, under hele løbet var der ikke en eneste fejl fra deres side når der skulle laves pitstop, det var også en medvirkende faktor til sejren.
De kunne blandt andet skifte en bagbro og være klar på blot 12 minutter. Det viser bare at de godt ved hvordan man skruer på en Clio!

"Jeg vil takke alle kører, mekaniker, og resten i teamet som var med til at vinde den sejr, for alle gjorde det virkelig godt i Dubai, og vi kan alle være stolte af os selv" - udtaler Martin Sally Pedersen.


Team Sally Racing øverst på podiet efter 24-timers løbet i Dubai.
(Foto: Red Eye Photo / Poul Majgaard)

En første plads viser at hele Team Sally Racing var virkelig godt forberedt, for alt spillede bare i Dubai. Bilen var virkelig godt forberedt, der var ikke en eneste ting som gik i stykker på Clio'en - udover når der var nogen som kørte ind i den.
"Vi syntes også selv i Team Sally Racing at det er lidt for sejt at vi først vinder et 12-timers løb i Ungarn, og derefter et 24-timers løb i Dubai. Vi er virkelig stolte, og vi ved nu at vi er et virkelig professionelt team som nemt kan være med blandt de andre store internationale teams. Vi arbejder allerede nu på at få 2 clio'er til 12-timers løb i Ungarn i 2010, samt 24-timers løbet i Dubai 2011" - slutter Martn Sally Pedersen.

Team Sally Racing


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Brian Børger
  • Dan Träger
  • Martin Sally Pedersen
  • Nick Reimersø
  • Sally Racing
  • Dubai Autodrome
  • 15/01/10 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •