Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher overtroisk?

Formel 1 
21/01/10 

Michael Schumacher må være mere end almindelig overtroisk idet han har bedt om at få det startnummer som Nico Rosberg ellers er blevet tildelt. Graver man lidt i statistikken må man give Michael Schumacher ret. Spørgsmålet er om han får lov til det af FIA som skal godkende kørernes startnumre. Et ulige tal vil passe Michael Schumacher ganske godt.
 

Mercedes teamet har fået en anmodning fra Michael Schumacher som gerne vil have Nico Rosbergs startnummer. Da det drejer sig om to nye kørere i teamet og der først blev underskrevet kontrakt med Nico Rosberg, var det for så vidt ganske naturligt at han fik det første ledige startnummer - nemlig nr. 3. Men det vil Michael Schumacher gerne have ændret. Umiddelbart bygger det på overtro.

Graver man lidt i statistikken vil det være til fordel for Michael Schumacher. Sagen er nemlig den at de 7 gange at Michael Schumacher har vundet et mesterskab, har han kørt med et ulige nummer. Én gang med nr. 3 - én gang med nr. 5 - og fem gange med nr. 1.

Det er en side af overtroen. Ser man lidt dybere i statistikken kan man se at en bil med nr. 4 aldrig har vundet et verdensmesterskab. Ydermere har en bil med nr. 4 i de seneste 10 år kun vundet 7 Grand Prix sejre.

Mercedes GP vil i næste uge præsentere teamet og 2010 bilens udseende. Det ventes dog at bilen i sig selv først bliver vist for offentligheden i forbindelse med teamets første test i februar.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  •