Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

"Nick Heidfeld? - Nej tak"

Formel 1 
20/01/10 

Den efterhånden noget erfarne tyske Formel 1 kører, Nick Heidfeld, er så småt ved at have tyndet ud i det muligheder han og hans management måtte have udpeget som umiddelbart mulige. Senest har Toro Rosso teamet sagt nej tak til tyskeren, der efterhånden ikke har ret mange muligheder tilbage for et sæde i Formel 1.
 

Toro Rosso har umiddelbart et ledigt sæde, men det skal ikke besættes af Nick Heidfeld. Så tydelig er meldingen fra Helmut Marko fra Toro Rosso teamet. Der er flere årsager til fravalget af Nick Heidfeld.

Som et Red Bull juniorteam, så er der trods alt visse begrænsninger økonomisk, som Helmut Marko og især Franz Tost er ansvarlig for. Og så ligger det vel også i kortene, at et juniorteam ikke skal have alt for erfarne kørere. Snarere er det vel sidste trin - i dette tilfælde Red Bull - i talentudviklingen.

Nick Heidfeld må altså se sig om efter andre græsgange hvis han forsat vil have et sæde. Et sæde som der efterhånden højest kan stå test- og reservekører på.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  •      ASETEK SIMSPORTS