Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Copytec Racing tester i Australien

Formel Ford - DK 
15/01/10 

Århus teamet Copytec Racing tilbyder deres kørere en unik testmulighed:
- Vores australske leverandør af Spectrum chassiset er så begejstrede for vores ide, at de har tilbudt vores kørere at teste en uge på to forskellige australske baner, sammen med Dan Cammish, der sidste år sikrede flere podieplaceringer i det engelske mesterskab for Kevin Mills Racing, fortæller teamchef Bjarne Rasmussen.
 

– Vi skal teste på baner der ligger tæt på fabrikken nær Melbourne og testdagene er en fortsættelse af det udviklingsarbejde der allerede startede sidste år, hvor man begyndte at optimere bilen til de nye Dunlop dæk.

Og det hårde arbejde har allerede båret frugt; ved de engelske testdage i slutningen af 2009 var Spectrum raceren blandt de hurtigste.
– Vi er rigtig glade for dækskiftet, fastslår Bjarne Rasmussen, det gør at konkurrencen bliver mere jævnbyrdig og vi har en bedre mulighed for at være med helt fremme, især i kraft af det omfattende testarbejde der foregår.


Sådan ser Spectrum raceren ud – her med Daniel Erickson bag rattet.
(Foto: Borland Racing Development)

Kørere ved at være på plads
Teamet har flere potentielle kørere i tale, hvilket tyder på stor interesse for vores projekt. Også sponsorerne er ved at være på plads:
- Vi kan med glæde konstatere at vores koncept er populært og der er en efterspørgsel efter det vi tilbyder, fortæller medejer Ole Skov, der er ansvarlig for salg og markedsføring.

– Vores Business Club er en stor succes og der er ingen tvivl om at vores kørere kan tilbyde et unikt setup der ikke er set før i dansk Formel Ford. Og det er lige hvad det drejer sig om, nu hvor krisen stadig spøger.

At Copytec Racing kan gøre en forskel, kunne et af vores køreremner konstatere; ved at bruge vore værktøjer fandt han kr. 40.000 hos nye sponsorer, på kun en uge! Med den fart skal det nok blive en succes!

Ny hjemmeside
Også i de elektroniske medier er Copytec Racing med helt fremme: en nydesignet hjemmeside er netop lanceret, designet af BSM Reklame, som er en af teamets sponsorer.

Copytec Racing


Læs mere om:
  • Copytec Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS