Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Tre kørere klar hos ART Grand Prix

Grand Prix 3 
15/01/10 

Vi kunne i går oplyse at det franske team Tech 1 Racing havde deres første kører på plads til den kommende sæson i Grand Prix 3 serien, nu er et andet fransk team klar med alle deres tre kørere.
Det er ART Grand Prix teamet der har skrevet kontrakt med det tre kørere Esteban Gutierrez, Alexander Rossi og Pedro Enrique til den nye support klasse til Formel 1 og Grand Prix 2 seriernes europæiske løb.
 

Esteban Gutierrez fra Mexico vandt i 2008 Formel BMW Euro mesterskabet, og kørte i 2009 med i Formula 3 Euro Series mesterskabet for ART Grand Prix hvor det blev til to podieplaceringer, så han er godt kendt med teamet.

Alexander Rossi vandt Formula BMW America mesterskabet, samt Formula BMW World Finals i 2008, og i 2009 blev han bedste rookie i Formula Masters serien.

Pedro Enrique kørte sig til flere sejre i SudAm Championship før han i 2009 skiftede til Formula 3 Euro Series.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alexander Rossi
  • Esteban Gutierrez
  • Pedro Enrique
  • ART Grand Prix
  •