Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Jan Magnussen tilfreds efter Camaro test

Grand Am 
13/01/10 

Jan Magnussen var tilfreds og optimistisk efter første test med den nye Chevrolet Camaro GT.R, han skal køre ved det klassiske 24 timers løb på Daytona sidst på måneden.
Han deltog ved den officielle 3-dages test på Daytona banen og sammen med teamet Stevenson Motorsports, som han skal køre for på Daytona, fik han og holdkammeraterne Robin Liddell og Andrew Davis vist, at de kan være med helt fremme i feltet, selvom det er en ny bil. Bilen var alle tre dage at finde i den hurtigste ende af det store GT felt på 28 biler.
 

"Det gik rigtig godt" sagde en tilfreds Jan Magnussen efter testen. "Vi var konstant med fremme og jeg vil tro, at vi kun mangler omkring et halvt sekund op til de hurtigste. Men det er et langt bedre udgangspunkt end jeg har været vant til de forrige år, hvor vi har været omkring 2 sekunder langsommere over en omgang. Der lykkedes det os alligevel at komme op og føre løbet, så jeg er optimistisk. Bilen kørte fantastisk, men vi stødte også på lidt børnesygdomme, som man kan forvente med en helt ny bil. Men teamet er rigtig godt og de arbejder hårdt på at løse alle problemer, så det er ikke noget, der lige nu giver anledning til bekymring. Nu håber jeg bare på, at jeg kan være med til at skrive endnu et spændende kapitel til Camaro'ens racerhistorie".


Stevenson Motorsports anden Chevrolet Camaro GT.R. Bilen er nøjagtig magen til den Jan Magnussen skal køre. Jan Magnussen skal køre med startnummer 57.
(Foto: Grand AM)

Jan Magnussen fik også tvivlen om sin fysiske tilstand, efter hans ulykke i oktober, manet i jorden. "Jeg var i bilen alle tre dage, men ved testens sidste dag sad jeg i bilen i en time. Der oplevede jeg lidt smerter, men det er noget vi kan rette til i sædet, så der bliver ingen problemer til løbet. Mine ribben kunne klare presset fra selerne og halebenet kunne klare vibrationerne fra bilen".

Løbet på Daytona afvikles den 30.-31. januar.


Læs mere om:
  • Andrew Davis
  • Jan Magnussen
  • Robin Liddell
  • Stevenson Motorsports
  • Daytona
  • 29/01/10 - Daytona - Grand Am
  •