Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Team Sally Racing velankommet til Dubai

24H Series 
12/01/10 

Efter et par dage til at akklimatisere og vænne sig til varmen, var det idag tid for Team Sally Racing at bryde plomben og pakke containeren ud for at få orden på de sidste praktiske forberedelser inden det 5. officielle 24 timers langdistanceløb i Dubai starter.
Team Sally Racing, der er mødt til 24H Dubai-løbet med Martin Sally Pedersen, Anders Majgaard, Nick Reimersø, Brian Børger og Dan Träger som kørere, mødte derfor friske og veloplagte op på Dubai Autodrome kl. 9.30 og fik klippet plomben til containeren.
 

Bilen, en Renault Clio, blev som det første trillet ud, og sat på plads. Herefter gik der lidt tid med at få sat diverse obligatoriske klistermærker på, hvorefter kørerne og bilen fortsatte til kontrol. Team Sally Racing blev, med både bil og kører-udrustning, som det allerførste team godkendt og ser derfor meget frem til den såkaldte "taxikørsel" i morgen, hvor banen kan prøves i en udlejningsbil med max. 60 km/timen.


Bilen i pitgaragen under forberedelserne.
(Foto: Red Eye Photo / Poul Majgaard)

"Ligesom i Ungarn i oktober var vi igen det allerførste hold på gridden der fik godkendt både bil og kørerudrustning, så det starter jo rigtig godt", siger teamejer Jesper Sally, og fortsætter:
"Nu ska' vi bare ha' lejet er par biler, så hver kører kan få mest mulig tid til at lære banen at kende under taxikørslen i morgen, inden at det går løs med træning og kvalifikation på torsdag".


Kørerne, undtaget Brian Børger, til godkendelse af kørerudrustning og licens.
(Foto: Red Eye Photo / Poul Majgaard)

Resten af dagen idag går med at slappe af og snakke strategi og blive rystet endnu mere sammen, så teamet der er sammensat af kørere og hjælpere fra hele landet fungerer som én enhed sammen.

Poul Majgaard


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Brian Børger
  • Dan Träger
  • Martin Sally Pedersen
  • Nick Reimersø
  • Sally Racing
  • Dubai Autodrome
  • 15/01/10 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •