Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Cup

Kommer Stureson igen til start i en Peugeot?

STC Cup 
11/01/10 

Johan Stureson er en kendt figur i den svenske STCC serien, hvor han i 2009 sæsonen kørte i en Peugeot 308, og han har nu meddelt det svenske motorsportsforbund at han gerne vil komme til start i STCC 2010 i en Peugeot 308 RCZ, men den er endnu ikke godkendt. Derfor kan Stureson ikke begynde at bygge bilen endnu, og med kun 3½ måned til åbningsløbet på Jyllandsringen, haster det lidt med at få en afgørelse.
 

Peugeot vil godt støtte op om projektet, men det betinger selvfølgeligt at bilen godkendes til at køre med i STCC.
Problemet er sammenlignelig med det vi var igennem i Danmark for nogle år siden da Michael Carlsen byggede den flotte Peugeot 307 CC i DTC trim, her måtte der en dispensation til at gøre bilen lovlig, og det er nu det samme det svenske motorsportsforbund skal beslutte om de vil.


Sturesons 308'er i STCC 2009?
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Johan Stureson har har hidtil været tro imod Peugeot mærket i STCC, det vil han også gernet være i 2010, også selvom han ikke får godkendelse til at køre mede den ny Peugeot 308 RCZ. For så kan det være at han kommer med en opgraderet Peugeot 308 fra 2009, i STCC 2010.


Skal Stureson køre STCC i denne i 2010?
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Men i yderste konsekvens kan det være at denne sag ender med at Johan Stureson skifter væk fra Peugeot mærket, men til hvad?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Johan Stureson
  • Jyllandsringen
  • 25/04/10 - Jyllandsringen - STC Cup
  •