Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Rally Challenge

Formel 1 kører i Monte Carlo Rally

IRC 
09/01/10 

Den polske Formel 1 kører Robert Kubica der efter et par sæsoner hos BMW Sauber teamet i år skifter til Renault's Formel 1 team, er nu blevet bekræftet som deltager i Monte Carlo Rally 2010 der køres senere på måneden.
Monte Carlo Rally tæller i år ikke med til World Rally Championship (WRC) mesterskabet, men alligevel er der stor prestige i at deltage i løbet, der igen i år tæller med Intercontinental Rally Challenge (IRC) mesterskabet.
 

Allerede mens Robert Kubica kørte for BMW Sauber teamet deltog han i sine første rally løb i Renault biler, og efter skiftet til Renault F1 teamet er det jo naturligt at han fortsætter sine rally løb med dette mærke.

Når Robert Kubica kører frem til start i Monte Carlo Rally 2010 den 19. januar, bliver det i en Renault Clio R3. Kubica bliver dermed den første Formel 1 kører i et rally i år.

Finske Kimi ,der vandt Formel 1 verdensmesterskabet sammen med Ferrari for et par år siden, debuterer først ved Arctic Rally.
Raikkonen skal køre hele WRC sæsonen for Citroën Junior Team i en Citroën C4.

Der går også rygter om at en anden finsk Formel 1 kører skal køre udvalgte WRC løb denne sæson.
Heikki Kovalainen der netop har skrevet kontrakt med det nye Lotus Formel 1 team sættes i forbindelse med deltagelse i Arctic Rally 2010, hvor det forlyder at han skal stille op i en Proton Satria Neo S2000 racer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Kimi Räikkönen
  • Robert Kubica
  • Monte Carlo
  •  
     

    Intercontinental Rally Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: