Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Michael K. Christensen i GP3 i 2010

Grand Prix 3 
09/01/10 

med Team MW Arden
Det blev i går bekræftet at Michael har skrevet kontrakt med MW Arden Grand Prix 3 team til 2010 mesterskabet, i den forbindelse udtalte team manager Julian Rouse:
"Det er med stor tilfredshed vi har sikret os Michael K. Christensen i MW Arden’s kører line-up til GP3 debuten. Vi følger nu op på GP2 succes’en, og med Michaels beviste resultater er vi overbeviste om at han er en af kandidaterne til titlen i 2010."
 

Michael K Christensen tilføjer:
”Jeg er glad for at slutte mig til MW Arden teamet. Det er en stor mulighed for at arbejde tæt sammen med Mark Webber, hvilket kun vil gavne min karrieres udvikling. Arden teamet har en vindende historie fra samtlige tidligere mesterskaber de har deltaget i, og efter at have mødt de involverede personer, er jeg overbevist om at det er det rette team for mig i 2010. Jeg vil gerne takke Mark Webber og Christian Horner for at give mig denne mulighed."

Om MW Arden:
Formel 1 køreren Mark Webber er gået sammen med Red Bull Racings teamchef Christian Horner, der kører det meget vellykkede Arden Motorsport om at danne MW Arden i det nye Grand Prix 3 mesterskab.
Arden har vundet i alle andre serier, hvor de har konkurreret og er derfor en spændende mulighed i det nye mesterskab.

Om Grand Prix 3 serien:
GP3 Serien er et helt nyt mesterskab, lanceret af organisationen bag Grand Prix 2 mesterskabet, den succesfulde serie der afvikles sideløbende med flere af Formel 1 afdelingerne.
GP3 og GP2 er begge springbræt til Formel 1. GP3 bilen er en standardiseret bil, der skal bruges af alle de konkurrerende teams, med en 280 hestes Renault motor, og chassis fra Dallara, der aktuelt producerer GP2 chassiset.
GP3 dæk leveres af Pirelli.

“Vi har baseret GP3 serien på GP2 seriens succesfulde filosofi: Fremstil en konkurrencedygtig bil, opret en omkostningseffektiv serie, der afvikles parallelt med Formel 1 kalenderen, og forsøg at skabe spændende race” - siger GP3 chef Bruno Michel.

GP3 Seriens løb vil finde sted under alle GP2 seriens europæiske runder, undtagen Tyrkiet og Monaco.

Ti teams deltager med hver tre biler:
Addax Team (ESP), ART Grand Prix (FRA), ATECH CRS Grand Prix (GBR), Carlin (GBR), Jenzer Motorsport (SUI), Manor Racing (GBR), Mücke Motorsport (GER ), MW Arden (AUS), Status Grand Prix (IRL) og Tech 1 Racing (FRA).

2010 kalender

Sæsonen startes med tre officielle testsessions, der efterfølges af otte løbsweekender.

3. - 4. marts Paul Ricard Testsession
30. - 31. marts Paul Ricard Testsession
13. - 14. april Barcelona Testsession
8. - 9. maj Barcelona Spanish Grand Prix
19. - 20. juni Portimao Stand-alone event
26. - 27. juni Valencia (gadeløb) European Grand Prix
10. - 11. juli Silverstone Circuit British Grand Prix
24. - 25. juli Hockenheim German Grand Prix
31. jul. - 1. aug. Hungaroring Hungarian Grand Prix
28. - 29. august Spa- Francorchamps Belgian Grand Prix
11. - 12. september Monza Italian Grand Prix

Jørgen Funk


Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Michael Klitgaard Christensen
  • MW Arden
  • Grand Prix 3 kontrakt til Michael Christensen
  •