Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Grand Prix 3 kontrakt til Michael Christensen

Grand Prix 3 
08/01/10 

Efter en fornem sæson i Formula BMW Europe mesterskabet, hvor det blev til rigtig mange topresultater, og hvor kun tekniskedrillerier forhindrede ham i at vinde mesterskabe, har danske Michael Christensen nu sikret sig en kontrakt i den nye Grand Prix 3 (GP3) serie der er supportklasse til de europæiske Formel 1 løb, her skal han køre for MW Arden teamet.
 

MV Arden teamet er et nyt partnerskab mellem Arden teamchefen Christian Horner og Formel 1 køreren Mark Webber, og netop Webbers indblanding i projektet har været afgørende for Michael Christensen.

"Det er en stor chance at kunne komme til at arbejde tæt sammen med Mark Webber som kun kan fremme min karrierer. Arden teamet har historisk set vundet i alle de mesterskaber de har deltaget i, og efter at have mødt alle de implicerede personer, er jeg sikker på at teamet bliver det helt rigtige for mig" - har den nu 19 årige Michael Christensen udtalt til det engelske Autosport Magazin.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Michael Klitgaard Christensen
  • MW Arden
  •