Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - preview 1

ALMS 
09/01/10 

American Le Mans SeriesOm 10 uger er der fuld gang i den på Sebring International Raceway i Florida. Det er her der skal køre det årlige 12-timers løb, som samtidig skyder 2010 udgaven af American Le Mans Series i gang.
Men allerede den 22. og 23. februar vil der blive kørt den tilbagevendende vinter test for alle American Le Mans Series teams, også denne test finder sted på Sebring International Raceway.
 

12-timer løbet på Sebring afvikles fra den 17. til 20. marts, og det grønne flag der markerer starten på selve løbet falder den 20. marts klokken 10:35 Florida tid.

Men der er mange ting der skal falde på plads inden løbet sættes i gang, for det er stadig meget usikkert om Audi og Peugeot kommer til start i dette løb. Ingen af de to teams har endnu officielt bekræftet eller afkræftet om de kommer til Florida for at deltage i 12-timers løbet, men vi følger selvfølgeligt op på de her ting.


Det er stadig uvist om Audi og dermed også Tom Kristensen deltager i 12-timers løbet på Sebring, og det samme gælder for deres 'ærkerivaler' Peugeot Sport.
(Foto: Motorsporten.dk)

Vi kan dog i mellemtiden fortælle, at Jan Magnussen er sikret en plads på start gridden i en helt ny Chevrolet Corvette C6.R GT2 racer, og lad os håbe på, at der her er basis for endnu et godt resultat for den danske racerkører.

Se eller gense højdepunkterne fra 21-timers løbet i 2009 her.
(Bemærk: lang download tid)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS