Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Kasper Andersen i BMW Riley test

Grand Am
Daytona Proto 

08/01/10 

- på Daytona International Speedway
Danske Kasper Andersen der mest er kendt for sin formelbil karriere, prøver de kommende dage kræfter med en for han helt ny gren af motorsporten.
Han skal teste tre dage på Daytona International Speedway i Florida sammen med Starworks Motorsport, det tidligere Orbit team, i en BMW Riley der kører i Daytona Prototype klassen inden for Grand Am serien.
 

Aftalen om at komme over til Amerika og teste i Grand Am serien, er kommet i stand med stor hjælp fra en af Kasper Andersen's store faste støtter i motorsporten - Flex-Box et danskejet container udlejningsfirma i Hong Kong.

Selv om aftalen kom i stand i sidste øjeblik, var der alligevel forhandling med flere teams, først med Michael Shank Racing der regnes for et af de aller bedste i Grand Am serien, dernæst med Starworks Motorsport der er videreførelsen af det succesrige Orbit team, og det blev altså med sidstnævnte at en aftale kunne komme på plads, oplyser Søren Andersen - Kasper far - der samtidig pointerer; at den fortsatte deltagelse i Superleague Formula klassen sammen med FC Midtjylland stadig er det primære mål for 2010 sæsonen, men derfor skal man alligevel være åbne for et godt tilbud når det viser sig, og tilbudet fra Flex-Box var netop sådan et godt tilbud!


Kasper Andersen skifter for en weekend Superleague Formula raceren ud med en Daytona Prototype racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kasper Andersen starter testkørslerne på Daytona International Speedway i dag, og fortsætter frem til på søndag.
Starworks Motorsport raceren er opbygget over et Riley chassis med en BMW motor, og raceren der har har nummer 7 på siden, skal Kasper Andersen dele med amerikaneren Bill Lester.

Udover Kasper Andersen er yderligere en dansk kører med i denne Grand Am test på Daytona International Speedway, det er Jan Magnussen der stiller op i GT klassen for Stevenson Motorsports, hvor han skal dele en Chevrolet Camaro med Robin Liddell og Andrew Davis.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Bill Lester
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Starworks Motorsport
  • Daytona
  • 29/01/10 - Daytona - Grand Am
  • Daytona 24-timer - deltagerliste
  • Jan Magnussen starter sæsonen
  •