Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Martin Sally står overfor sin største udfordring

24H Series 
06/01/10 

På fredag drager Martin Sally Pedersen til Dubai, der kommer han til at stå overfor sin hidtil største motorsportsudfordring - deltagelsen i Dubai 24-timers løbet.
Det bliver ikke Sally's første store udenlandske langdistanceløb, idet han i 2009 deltog i 12-timers løbet på Hungaroring, hvor slutresultatet var en klassesejr, men løbet i Dubai bliver hans første 24-timers løb.
 

Martin Sally Pedersen skal køre med tre kørere han ikke tidligere har kørt sammen med, nemlig Nick Reimersø, Brian Børger og Dan Träger. Derudover skal han også køre sammen med en af de kørere som han vandt 12-timers løbet i Ungarn sammen med nemlig Anders Majgaard.


Martin Sally Pedersen er klar til at tage udfordringen op i Dubai 24H.
(Foto: Motorsporten.dk)

Martin Sally glæder sig til 24-timers løbet i Dubai, men ved også godt det bliver en svær udfordring og et hårdt løb:
"Selv om jeg deltog i 12 timers løbet i Ungarn i 2009 og vandt vores klasse, bliver det noget helt andet at køre i Dubai hvor der er tilmeldt 86 teams, så det bliver noget af en opgave bare at komme hele vejen igennem løbet uden at få skader og andre defekter. Op til løbet i Ungarn havde jeg øvet mig lidt på computerspil, for at lære banen at kende, og fandt ud af da jeg kom til Ungarn at det faktisk var meget realistisk i forhold til virkeligheden, så til Dubai har jeg været i gang længe med at træne banen på skærmen, og kan nu banen og svingene udenad, jeg tror det vil hjælpe mig rigtig meget dernede, så jeg ikke skal bruge så meget tid på at lærer banen at kende."


Martin Sally Pedersen er vant til at give Clio'en alt hvad den kan trække på de danske baner, nu skal han sammen med sine medkørere se om de kan få den til at holde i 24 timer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Martin Sally glæder sig meget til at skullet kører sammen med Anders Majgaard, Nick Reimersø, Brian Børger og Dan Träger i Team Sally Racing's Renault Sport Clio III racer:
"Jeg vil mene vi har et godt hold. Alle kørerne ser jeg som rigtig gode kørere, og jeg tror vi alle kan lære noget af hinanden. Hvis bare vi er ligeså heldige med mekanikken som i Ungarn, så tror jeg på en top 3 placering, for vi har både gode kørere og mekanikere til at støtte op om projektet, så det skal nok blive et rigtig godt race" - slutter Martin Sally Pedersen.

Bilen er forlængst sendt afsted mod Dubai, faktisk er den ved at være fremme nu, og Martin Sally Pedersen og resten af Team Sally Racing følger efter nu på fredag.
Selve 24-timers løbet i Dubai starter den 15. januar.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Brian Børger
  • Dan Träger
  • Martin Sally Pedersen
  • Nick Reimersø
  • Sally Racing
  • Dubai Autodrome
  • 15/01/10 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •