Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Rundt om Sauber teamet

Formel 1 
04/01/10 

Teamchef og -ejer Peter Sauber der fornyligt købte sit Formel 1 team tilbage fra BMW Motorsport oplyser at han ikke har travlt med at skifte teamets navn.
Samtidig er der nu rygter om at den tidligere McLaren testkører Pedro de la Rosa skal køre for Sauber teamet i den kommende sæson, som teamkollega til Kamui Kobayashi.
 

Siden BMW Motorsport op købte Sauber teamet har det kørt under navnet BMW Sauber, og det er også under dette navn at teamet er tilmeldt 2010 sæsonens Formel 1 mesterskab, og det på trods af at teamet i 2010 skal køre med Ferrari motorer!

I et interview med NZZ oplyser Peter Sauber at navnet på teamet er et mindre problem:
"Teamet hedder på nuværende tidspunkt BMW Sauber F1 Team, for det er sådan vi er registreret hos FIA, og det er sådan vi tilmelder os. Det er endnu ikke besluttet om vi vi ansøge om at få lov til at ændre navnet" - udtaler Peter Sauber.

På rygteplan forlyder det at Pedro de la Rosa skal køre for Sauber teamet i 2010.
Hvis han skifter sin testkører plads hos McLaren teamet ud med et plads som kører i Sauber teamet, bliver det første gang siden 2002 at den 39 årige spanier har et fast sæde i Formel 1 feltet.

Der har ellers været flere rygter fremme omkring Nick Heidfeld og Sauber teamet, men dem afviser Peter Sauber, der dog holder fast i at Sauber teamet vil have en erfaren kører som teamkollega til japaneren Kamui Kobayashi.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kamui Kobayashi
  • Nick Heidfeld
  • Pedro de la Rosa
  • Sauber
  •      ASETEK SIMSPORTS