Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCar Challenge

Claus Møller skifter til Super Car Challenge

SuperCar Challenge 
04/01/10 

Efter 4 sæsoner i det historiske mesterskab for formelbiler skifter Claus Møller til en endnu mere potent racerbil.
Til den nye Super Car Challenge er der indkøbt en PRC sportsvogn. En bil med spændende historie, der både har kørt med en 10-cylindret Mugen F1 motor og senere en 400 hestes BMW motor.
 

Bilen er nu udstyret med en mere civiliseret Volvo motor, men har alligevel betydeligt flere kræfter, end Claus er vant til fra Formel 2000 raceren.


(Foto: cm-motorsport)

Raceren har stået stille i 4 år, så der er travlhed på værkstedet med at gå den igennem fra ende til anden. Håbet er, at den bliver lige så driftsikker som den ældre Formel 2000, der på 4 sæsoner aldrig nåede at udgå fra et heat pga. teknisk defekt.

Den nye bil er stor, og har samme ydre mål som en Audi R10 LMP bil, så den er til at få øje op når den rammer banerne i foråret.

Efter nogle tilpasninger for at passe ind i løbsformen for den spændende nye danske klasse, så skal der arbejdes med setup på bilen. Og teamet håber at kunne være konkurrencedygtige fra sæsonstarten.

Indkøbet af en ny (stor) racerbil betyder også, at der er trangt på værkstedet. Derfor er Formel 2000 raceren sat til salg, se mere om det på cm-motorsport's hjemmeside.

cm-motorsport


Læs mere om:
  • Claus Møller
  • cm-motorsport
  •