Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Kolles med igen i 2010

Le Mans
Series 

30/12/09 

Team Kolles debuterede i Le Mans Series i 2009, og teamet har besluttet at de vil deltage i samme serie i 2010. Igen bliver det med de to Audi R10 TDI som de også kørte med i 2009.
Teamet er bestemt tilfreds med deres præstationer i 2009, men de sigter højere i 2010, til trods for at bilen ikke bliver yngre.
 

Teamet tror på at de nu er mere familiære med bilen, og derfor bliver resultaterne også bedre.

Teamejer Dr. Colin Kolles vil ud over Le Mans Series også køre med i Le Mans Intercontinental Cup (LMIC). LMIC vil bestå af de store løb i Le Mans Series, American Le Mans Series samt Asia Le Mans Series. Man kan sige at det næsten er sammenligneligt med tidligere tiders verdensmesterskab.
Teamet siger dog ikke noget om hvorvidt de vil deltage i 24-timers løbet på Le Mans i 2010, så det er nok ikke tilfældet.


Danske Christian Bakkerud var blandt Kolles kørerne i Le Mans Series mesterskabet i 2009.
(Foto: Audi Motorsport)

Kører line-up for Team Kolles sportscar teamet er endnu ikke offentliggjort, men vi kan jo håbe på at Christian Bakkerud igen er kandidat til et sæde i den ene af Audi racerne.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Team Kolles & Heinz Union
  •