Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Stefan GP stadig interesseret i Toyota's F1 team

Formel 1 
28/12/09 

Zoran Stefanovic udviser stadig stor interesse i at overtage det tidligere Toyota Formel 1 team, og i sidste uge var han igen i Køln for at forhandle med med topfolkene bag teamet.
Serberen, der holdt møde med Yoshiaki Kinoshita samt John Howett og Pascal Vasselon, håber stadig på en plads i Formel 1 feltet i 2010, eller mere sandsynligt i 2011.
 

Hvis Zoran Stefanovic's team - Stefan Grand Prix - der endnu ikke er bundet af den gældenden Concorde aftale overtager Toyota teamet, kan de også overtage teamets 2010 racer og teste med den hele året, som forberedelse til 2011 sæsonen, med mindre at de får tilladelse til at stille op i 2010 og dermed bliver underlagt ´det testforbud som Concorde aftalen indeholder, men det anses for ret usandsynligt at de får en plads på startgridden allerede i 2010.

"Plan A er at deltage i Formel 1 i 2010, mens plan B er at teste bilen og flere kørere ,og først deltage i 2011" - oplyser Zoran Stefanovic - "vi har allerede kørerne klar, selv om vi ikke vil oplyse hvem de er. Kommer vi ikke med i Formel 1 i 2010, bliver kørerne sat til at teste hele sæsonen - og de kommer til at teste meget!"

En af de muligheder som Stefan Grand Prix har for at komme med i næste års Formel 1 felt, er hvis et af de nye teams ikke når at blive klar, eller ikke kan få samlet det økonomiske fundament som kræves for at stille op i Formel 1 sporte.
Bernie Ecclestone har allerede været 'ude med riven' efter to af de nye teams, som han ikke tro kommer til start, og samtidig sagde han at han forventede et fuldt Formel 1 felt på 24 biler.
De to teams som Bernie Ecclestone tro får sværest ved at være klar til tiden er US F1 og Campos, falder et af disse teams fra, så står Zoran Stefanovic klar med Stefan Grand Prix teamet til at tage pladsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Stefan Grand Prix
  • Bliver Toyota F1 serbisk?
  • Stefan GP giver ikke op
  •      ASETEK SIMSPORTS