Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Michael Schumacher til Mercedes GP

Formel 1 
23/12/09 

Det der i går var en af de store nyheder på rygteplan, er i dag blevet bekræftet af parterne selv. Michael Schumacher skal i 2010 køre for Mercedes GP. Dermed får det tyske fabriksteam et af de store mål opfyldt. Et rent tysk kørersetup. Nico Rosberg har forlængst skrevet kontrakt med teamet, og i dag blev det så bekræftet at også Michael Schumacher skal køre for teamet i 2010. Michael Schumachers kontrakt er foreløbig på et år.
 

Michael Schumacher tilbage i Formel 1. Det må være ugens hotte nyhed efter at det i dag blev bekræftet. Allerede i går huserede rygtet især i Tyskland. Det har det før gjort, men i dag blev det så bekræftet.

Det er tre år siden at Michael Schumacher bestemte sig for at stoppe i Formel 1. I år har en tilbagekomst flere gange været aktuel, hovedsaglig på grund af den skade som Felipe Massa pådrog sig. Et comeback blev dog forhindret af at en tidligere opstået nakkeskade endnu ikke var helet. Men mon ikke at testkørslen i forbindelse med overtagelsen af Felipe Massas sæde, har virket mere end almindeligt motiverende for Michael Schumacher.

Men nu er så ganske vist. Michael Schumacher har underskrevet en et-årig kontrakt med Mercedes. Det anslåes at Michael Schumacher får i omegnen af € 7 millioner for den et årige kontrakt. Og så kan han nok regne med lidt lommepenge ved siden af i form af et mersalg af merchandise - især hans eget brand.

Med underskrivelsen af kontrakten, bliver ringen sluttet for både Mercedes og Michael Schumacher. Det var Mercedes der hjalp Michael Schumacher m. fl. i gang med karrieren hos deres juniorteam i det daværende Gruppe C. De havde vel også en vis indflydelse da Michael Schumacher debuterede i Formel 1. Siden er det blevet til 7 verdensmesterskaber, 91 Grand Prix sejre, 68 pole positions og 76 gange har han sat hurtigste omgang.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  •