Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

ORECA vil køre Peugeot 908 i 2010

Le Mans 
24/12/09 

Le MansI 2009 blev vi introduceret for Pescarolo teamet der som det første private team fik muligheden for at køre med i LMP1 klassen med en Peugeot 908 HDi FAP. Desværre for Pescarolo blev den bil smadret på race natten under Le Mans, og herefter tabte de pusten, formodentligt af økonomiske årsager.
 

Nu sker det så igen, endnu et fransk privat team får en chance med en 2010 version af Peugeot 908 HDi FAP og denne gang er der tale om ORECA MATMUT teamet, der vil deltage både i Le Mans serien og ved 24 timers løbet på Le Mans i 2010, LMP1 klassen med en Peugeot 908 HDi FAP.

Det er selvfølgeligt interessant i sig selv at ORECA MATMUT teamet skal køre med en Peugeot 908 HDI FAP i 2010 , men sportschefen for teamet, Hugues De Chaunac, har sagt noget der er mindst lige så interessant, nemlig at han regner med at samarbejdet i 2010 selvfølgeligt bliver godt både for Peugeot og for ORECA MATMUT teamet, og at det efter sæsonen forlænges mindst med et år, dog ikke med en helt ny bil, men udelukkende med leverance af Peugeot motorer til ORECA’s egne ORECA 02 chassiser.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Team Oreca Matmut - AIM
  •