Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Carlos Munoz til Mücke

Formel 3 Euro 
25/12/09 

Det europæiske Formel 3 felt er ved at tage form. 17-årige Carlos Munoz fra Colombia er klar til at forsøge sig på den europæiske scene og har skrevet kontrakt med det veletablerede tyske Mücke Motorsport team.
 

Mücke Motorsport leverede i 2009 en stærk indsats i F3 Euroseries og derfor er en plads i teamet bestemt et godt kort. Munoz er dog godt kendt med de europæiske baner efter i to sæsoner at have deltaget i Formel Renault. "Jeg er glad for at komme til Mücke Motorsport. Teamet har været et af de bedste i Euroseries i flere sæsoner og de er opsatte på at blive de bedste i 2010," siger Carlos Munoz.

Han kender lidt til Formel 3, hvor han har deltaget i et par løb i det spanske Formel 3-mesterskab. Det andet sæde hos Mücke er blevet besat af spanieren Roberto Merhi.

Benji

Læs mere om:
  • Carlos Munoz
  • Mücke Motorsport
  •