Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Prema Powerteam skærer ned

Formula Renault
3.5 Series 

24/12/09 

Det tidligere topteam, Prema Powerteam, er ikke længere med blandt de allerbedste og skærer nu ned i deres deltagelse i de europæiske Formel-klasser. Konsekvensen af et dårligt 2009 betyder at teamet forlader den store Formel Renault klasse.
 

Teamet sluttede på en samlet sidsteplads for teams i 2009 og det har betydet at de har valgt at kaste håndklædet i ringen for i stedet at koncenterere sig om Formel 3, hvor de tidligere har været en magtfaktor. Deres fokus i 2010 bliver derfor det europæiske Formel 3-mesterskab samt det italienske Formel 3.

Og noget af det har selvfølgelig at gøre med dårlige økonomiske forhold, men også det faktum at flere nye klasser er etableret - i 2009 kom Formel 2 til og næste år bliver GP3 føjet til listen over de mange formel-klasser. "Scenen for de eurupæiske formel-serier har ændret sig og Prema blvier nødt til at genfinde fokus og optimere for fremtiden. Af den grund lukker vi vores indsats i Formel Renault 3.5 og koncenterer os om de Formel 3-serier vi har været involveret i henover de sidste 20 år," siger teamejer Rene Rosin.

Benji

Læs mere om:
  • Prema Powerteam
  •