Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mercedes GP med Petronas

Formel 1 
22/12/09 

Mercedes GP fortsætter med at opruste til 2010 sæsonen og har været på rov hos det nu lukkede BMW Sauber team. De har taget Petronas til sig der bliver teamets hovedsponsor. Dermed står både Lotus og Sauber tilbage som taberne i spillet om de mange Petronas midler.
 

Det var ellers ventet at Petronas ville blive en af de store sponsorer for det malaysiske Lotus team, men sådan skulle det ikke gå. I stedet har Mercedes og Petronas fundet sammen. Første gang det bliver præsenteret for offentligheden bliver den 1. februar hvor teamet vil teste i Valencia. Indtil videre har teamet valgt at udsende et konceptbillede.


Sådan skal Mercedes racer se ud - nu med blå/grøn hovedsponsor
(Foto: Brawn GP)

"Alle hos Mercedes GP er glade for at bekræfte vores langtidskontrakt med Petronas. Vores planer for den nye sæson får meget godt, ligesom det også går godt med udviklingen af vores 2010-racer. Vi ser frem til at køre med den nye sølvpil og Petronas bemalingen i Valencia," siger Ross Brawn.

Mercedes er også tilfredse for det nye sponsorat. Petronas er et af Asiens største firmaer og Mercedes kan bruge til som afsæt for at sælge nogle af deres biler til den rige klasse i Malaysia og resten af Asien.


Og sådan skal den se ud fra siden
(Foto: Brawn GP)

Nu mangler vi så blot at få bekræftet Michael Schumacher i det er bliver en sølv/blå-grøn kørerdragt.

Benji

Læs mere om:
  • Mercedes GP
  •