Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Rundt om Renault teamet

Formel 1 
22/12/09 

23 årige Romain Grosjean fra Schweiz, er i år afløste Nelson Piquet Jr. i Renault F1 teamet, har ikke opgivet håbet om at fastholde pladsen i Formel 1 feltet - nærmere betegnet i Renault teamet.
Grosjean nåede at køre syv Formel 1 Grand Prix løb for Renault, uden dog rigtig at imponere teamet, hvilket nok kan være en medvirkende årsag til at 2010 kontrakten endnu ikke er underskrevet.
 

Efter at Renault F1's fremtid blev sikret ved Genii køb af teamet, øjner Romain Grosjean igen en plads i teamet, hvor han i givet fald bliver teamkollega med Robert Kubica der kommer fra BMW Sauber teamet, og som for længst har fået sin kontrakt underskrevet.

Smutter pladsen hos Renault for Romain Grosjean er der endnu et par andre ledige pladser i Formel 1 feltet, de er hos Sauber, Toro Rosso, Mercedes, Campos og USF1.

Sideløbende med Grosjean's forhandlinger om pladsen som 2. kører ved siden af Kubica, er der også bud efter pladsen som test- og reservekører i Renault F1 teamet.

Her er det den 28 årige franskmand Nicholas Prost der nu står og banker på døren, han vandt Formula 3000 Euroseries mesterskabet i 2008, og har siden deltaget i både A1 Grand Prix samt i 24-timers løbet på Le Mans.

Men det er ikke kun Nicholas Prost der sættes i forbindelse med Renault F1 teamet, det samme gør hans far den fire dobbelte Formel 1 verdensmester Alain Prost.
Alain Prost bliver omtalt som en mulig kandidat til rollen som teamchef i 'det nye' Renault F1 team, en rolle som han tidligere har bestridt da ah overtog det lille franske team Ligier og drev det under navnet Prost Grand Prix.

Om det så bliver en fordel eller ulempe for Nicholas Prost hvis hans far, Alain Prost. bliver teamchef for Renault F1 teamet må tiden vise!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Nicolas Prost
  • Robert Kubica
  • Romain Grosjean
  • Renault F1
  •