Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Wurz taler stadig om Formel 1

Formel 1 
20/12/09 

Alexander Wurz er først interesseret - så er han ikke interesseret - og nu er han så interesseret igen! Den østrigske kører har siden det blev annonceret at der var nye teams på vej, forsøgt at komme tilbage til Formel 1. Det lykkedes ikke at få hans team ind og nu taler han stadig for at han er på vej til USF1.
 

Og sådan har det nu været et stykke tid. Alexander Wurz, der har været engageret hos Peugeot omkring Le Mans - som han vandt i 2009, har dog ikke nogen erfaring med Formel 1 siden slutningen af 2007. Da han senest var med for Williams var det langt fra med stor succes. Han er allerede bundet til Peugeot for 2010 med indsatsen for Le Mans, men alligevel forsøger han også at få foden indenfor hos USF1. Iøvrigt det eneste team der ikke har sat navn på en kører for 2010.

Ifølge ham selv er USF1 det eneste team der for tiden er interesseret i ham. Men da USF1's liste over kørere til 2010 er alenlang, så er der ikke noget uventet i det. Den 35-årige kører er dog meget interesseret i at komme til teamet. "Det vil være attraktivt at samarbejde med folkene dér," siger han til østrigske aviser.

Benji

Læs mere om:
  • Alexander Wurz
  • USGPE
  •      ASETEK SIMSPORTS