Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kovalainen kører rally

Rally 
20/12/09 

Heikki Kovalianen får mulighed for at komme i direkte duel med sin landsmand, Kimi Raikkonen. De to er begge med når der skal køres i Arctic Lapland Rally. Kovalainen får mulighed for at stille til start i en Proton Satria racer.
 

Tidligere har Kovalainen været med i rally - som jo er lidt af en hobby for finske kørere - men i tiden hos McLaren var der ikke plads til at køre rally. Det er der vendt om på efter skiftet til det malaysiske Lotus-team. Her er der plads til at køre for det malaysiske Proton mærke.

Proton er hovedaktionær i Lotus Car, som også har retten til Lotus mærket og venligst låner det ud til brug for det nye Formel 1-team.

I samme rally stiller også Kimi Raikkonen op - han kører en Citroen C4 som også bliver hans arbejdsplad i WRC. Løbet i Finland indgår ikke i WRC mesterskabet.

Benji

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: