Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Danica Patrick dropper åbningsløbet

NASCAR 
19/12/09 

Danica Patrick der i 2010 både skal køre i Indy Car Series og i NASCAR, har besluttet sig for at springe over åbningsløbet i den NASCAR klasse som hun skulle debutere i. Hun vil dog være til stede til åbningsløbet i ARCA RE/MAX Serien, men vil ikke deltage i Nationwide serien som det oprindeligt var planlagt. Debutent i Nationwide serien vil i stedet finde sted en uge senere på Fontana banen.
 

Danica Patrick kører som tidligere meddelt fuldt program i ICS, og i udvalgte løb i NASCAR. Dog kommer hun til at misse åbningsløbet i Nationwide serien. Tilsyneladende er hun kommet lidt i tvivl om det er det rigtige sted at starte. Når det berømte Daytona 500 køres, er der tradition for at der er masser af kørere på banen, og måske er nogle lidt for uerfarne i den tætte trafik.


Danica Patricks NASCAR bil
(Foto: Go Daddy.com)

Det er angiveligt det der har fået Danica Patrick til at beslutte sig for at udsætte debuten i NASCAR til weekenden efter, hvor de fleste kørere har fået smidt premierenerverne væk, og hvor der så vil være ro på feltet. Danica Patrick har endnu ikke offentliggjort hvilke løb hun stiller til start i, i NASCAR. Men åbningsløbet springer hun altså over.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  •