Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Den sorte svane vender tilbage

ALMS 
19/12/09 

American Le Mans SeriesEfter ikke at have deltaget i noget som helst i 2009 sæsonen, så har Black Swan Racing meddelt at de vender tilbage igen i 2010 sæsonen. Dog har teamet ikke villet afsløre - endnu - i hvilken klasse man vil deltage. Dog siger man at det enten bliver i Challenge klassen eller i en af GT klasserne. Og samtidigt har man flyttet teamets værksted til Harvard i Massachusetts. Det ventes at Black Swan Racing vil deltage i alle løb i American Le Mans Series i 2010.
 

Black Swan Racing er efter et års pause til i ALMS. Efter at teamet er flyttet til helt nye lokaliteter, er man klar til at starte på en frisk. Teamet har dog endnu ikke offentliggjort i hvilken klasse man vil deltage, men antyder at det enten bliver i Challenge klassen eller i en af GT klasserne.


Teamejer Tim Pappas
(Foto: ALMS)

Teamchef Peter McCarthy hos det Tim Pappas ejede team, kan dog oplyse at man vil køre alle 9 runder i ALMS, samt en hel del tests undervejs i sæsonen. Alt tyder på at man vil deltage i en helt ny bil. I 2008 deltog man med en Falken støttet Doran-Ford GT og i 2007 i en Porsche 911 GT3 RSR. Doran-Forden er til salg og i følge Peter McCarthy er der en hel interesserede købere til bilen. Peter McCarthy oplyser også at teamet i løbet af et par uger vil komme med nærmere oplysninger om kørere, bil mm.


Black Swan Racings 2007 bil
(Foto: ALMS)

Dons

Læs mere om:
  • Black Swan Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS