Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Gerhard Berger på vej tilbage

Formel 1 
19/12/09 

Den tidligere østrigske kører, Gerhard Berger er måske på vej tilbage som teamchef. Efter en kort periode at have været medejer af Toro Rosso teamet valgte han at sælge sin del tilbage. Nu venter der måske et nyt job som teamchef for Renault.
 

Det sker efter den seneste overtagelse fra Genii Capital som nu er hovedaktionær i Renaults Formel 1-team. Berger ville gerne have haft mere frie hænder i sin tid som chef hos Toro Rosso, men med udsigten til at blive anden violin til Red Bull var ikke noget der ligefrem huede ham. Nu kan han måske i stedet blive placeret "over" Red Bull - de benytter som bekendt i 2010 motorer fra Renault.

Efter at Flavio Briatore blev sendt ud af teamet har der været mange rygter om hvem der er på vej ind som ny teamchef. Tidligere har også Craig Pollock, der i sin tid stod i spidsen for BAR-teamet, været nævnt i at kunne gøre comeback. Set i lyset af flere år uden succces for Pollock, kunne et lederskab med Berger dog se mere fornuftigt ud!

Benji

Læs mere om:
  • Gerhard Berger
  • Renault F1
  •