Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolai Sylvest tester ny kart

Go Kart 
18/12/09 

- til den kommende sæson
Mens det første alvorlige snevejr har ramt landet, hvor de fleste danskere tænker på jul, gaver og de kommende fridage, har Nicolai Sylvest fra Jægerspris allerede fokus på den kommende sæson. Ikke nok med det. Mens andre idrætsudøvere med udprægede sommersportsgrene er gået i hi, har den 12-årige kartingkører allerede været i aktion.
 

Hele tre gange har Nicolai Sylvest været ude at teste på kartingbanerne i såvel Korsør som i København, hvor han har prøvet kræfter med noget skrappere udstyr end det, han har været vant til i den forgangne sæson, hvor han i Cadett Junior-klassen både blev Sjællandsmester og vandt Dansk Automobil Sports Unions Ungdoms Cup.

De første testkørsler er gået over alt forventning for den nordsjællandske skoleelev.
”Den nye gokart trækker bare godt, og den styrer og bremser bare helt vildt,” sagde Nicolai Sylvest efter testkørslen med et så stort smil på læberne, at ingen kunne være i tvivl om, at han talte sandt. ”Nu glæder jeg mig bare helt vildt til, at det snart bliver forår, så vi kan komme ud og give den rigtig gas.”


(Foto: Sylvest Motorsport)

Men Nicolai Sylvest kommer dog ikke til at vente længe, inden han skal ud at køre race igen. Midt mellem jul og nytår – den 28. december for at være helt præcis – deltager han i det store indendørs arrangement Bremerjagten, der køres i København.

Den rigtige start på 2010-sæsonen må Nicolai Sylvest imidlertid vente yderligere et par måneder med, men allerede i starten af februar drager Sylvest Motorsport til Italien, hvor man på den legendariske South Garda-bane afvikler den traditionsrige vintercup.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  •