Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Renault tæt på afklaring

Formel 1 
16/12/09 

Alt tyder nu på at Renault har fundet en køber til teamet. Der har været indtil flere bud på teamet og nu går meldingerne på at der indenfor meget få dage bliver en endelig annoncering af et salg. Teamet fortsætter under Renault farver i 2010, men hvad der herefter sker er uvist.
 

Det forventes at det bliver det franske bilmærkes foretrukne valg i finansmanden Gerard Lopez som overtager 75% af aktierne i teamet. Flere ledende medarbejdere i teamet var ellers mere tilfredse med at tage budet fra David Richards Prodrive-organisation, men Renault ledelsen ser ud til at foretrække Lopez' bud.

Renault vil fortsætte med at levere motorer, og også stå bag deres leverancer til Red Bull Racing teamet. Men hvad der herefter vil være Renaults fokus i tiden fra 2011 og fremefter er meget uvist. Robert Kubica er allerede ansat og med den nuværende overtagelse som er på vej forventes det at kontrakten er så stærk at den ikke blot kan brydes på grund af salget. Som andenkører menes kineseren Ho-Pin Tung at være favorit. Han er allerede i folden omkring Lopez' organisation.

Benji

Læs mere om:
  • Ho-Pin Tung
  • Mangler Renault penge?
  • Renault svømmer næsten i tilbud
  •