Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Lucas di Grassi bekræftet hos Virgin Racing

Formel 1 
15/12/09 

Feltet 2010 begynder nu endeligt at tage form. Lucas di Grassi har skrevet kontrakt med det nye Virgin Racing team som ledes af Manor-organisationen. Tidligere har teamet skrevet kontrakt med Timo Glock.
Dermed er feltet for 2010 stort set ved at være faldet på plads.
 

Der er stadig meget stærke rygter om det ledige sæde hos Mercedes GP, hvor Michael Schumacher meget overraskende nu ser ud til at være mere end blot et godt rygte.


Holdkammerater 2010: Timo Glock og Lucas di Grassi
(Foto: Virgin Racing)

Hos Campos er der en plads ledig ved siden af Bruno Senna. Og hvem der skal køre for Renault i den anden racer er også fortsat meget uvist. Meget afhænger af om Renault bliver i stand til at gennemføre et salg af teamet. Det amerikanske US F1 team har ikke nogle kørere på plads - og står stadig noget uvist. Ligesom der heller ikke er sat navne på det genopstandne Sauber-team.


Lucas di Grassi har for nylig testet for Renault på Jerez
(Foto: Renault F1)

Det foreløbige 2010-felt kan ses her

Benji

Læs mere om:
  • Lucas di Grassi
  • Virgin Racing
  •