Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bank køber sig ind hos Manor/Virgin Racing

Formel 1 
16/12/09 

Den britiske bank, Lloyds, har besluttet sig for at købe sig ind i et af Formel 1 feltets nye teams. Manor/Virgin Racing har modtaget og accepteret et tilbud fra Lloyds banken på et beløb som for nuværende ligger mellem 10 og 15 millioner britiske pund. Lloyds har ifølge egne oplysninger i lang tid været interesseret i at investere i Formel 1, men har først endelig besluttet at gøre det nu. Investeringen fra Lloyds får dog ikke indflydelse på den daglige ledelse i teamet.
 

Manor/Virgin Racing har fået tilført ekstra penge i form af en investering. Investeringen er foretaget den britiske Lloyds bank som er en del af den store Lloyds Banking Group. Lloyds Bank er den private del af LBG. Beløbet er af eksperter i størrelsesordenen 10 til 15 millioner pund.

Lloyds har gennem længere tid observeret Formel 1 sporten med henblik på netop investering. Og nu mener man at det rigtige tidspunkt er kommet. Lloyds siger selv at nu hvor der er indført adskillige restrektive forordninger, er Formel 1 sporten ved at udvikle sig i en sund retning. Dermed anser banken også at situationen er finansielt er ved at stabilisere sig i sporten.

Manor/Virgin Racings stifter, John Booth, siger at bankerne generelt i det seneste års tid har fået rigtig dårlig reklame, men nu ser man en mulighed for via et nyt selskab at prøve at skabe nye jobs. Hvad det indebærer, kommer John Booth ikke nærmere ind på. Teamet har skrevet kontrakt med Timo Glock og Lucas di Grassi som kørere for teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Virgin Racing
  •