Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Auto Gp

Super Nova følger DAMS ind i Auto GP klassen

Auto GP 
17/12/09 

Først var det DAMS der meddelte at de gik med i den nye Auto GP klasse, der skal afløse den hidtidige Formula 3000 Euro Series klasse.
Nu har endnu et af de store gamle teams meldt sig på banen, det er Super Nova der med teamchef David Sears i spidsen der også har meddelt at de deltager i Auto GP klassen i 2010.
 

Super Nova teamet har planlagt at stille op med to biler i Auto GP klassen i seriens første sæson, men hvem der skal køre disse biler er endnu uvist.

Super Nova teamet har stor erfaring med Formel 3000 serien, samt har vundet ikke mindre end fire af mesterskaberne i klassen:
1995: Vincenzo Sospiri
1997: Ricardo Zonta
1998: Juan Pablo Montoya
2002: Sébastien Bourdais
Danske Jason Watt har også kørt for teamet, ligesom Mark Webber har trådt sine læresko til der.

Derudover har Super Nova teamet deltaget i Grand Prix 2, hvor det gennem årene er blevet til mange sejre.
Ligeledes har teamet deltaget i A1 Grand Prix serien, hvor de drev Team Germany bilen kørt af Nicolas Hülkenberg, der fuldstændig dominerede seriens anden sæson samt vandt mesterskabet i både 2006 og 2007..


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Super Nova
  •