Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Massa tester i denne uge

Formel 1 
16/12/09 

Felipe Massa er ved at være rigtig meget på højkant igen efter sin alvorlige ulykke. Trods testforbud, så kommer han alligevel ud at teste, og det sker i denne uge. Mugello banen i Italien skal lægge asfalt til testen, som faktisk ikke en gang er en rigtig test. Bilen bliver nemlig reduceret i sin præstation, og så bliver det i en ældre racer at han skal køre.
 

Felipe Massa er ved at være rigtig klar igen. Han har allerede tidligere testet i 2007 racer, og det er samme model han igen skal teste. Testen er fastlagt til denne uge, men lige hvilken dag, er ikke fastlagt. Vejret omkring Mugello banen er temmelig ustabilt i øjeblikket, så man afventer udviklingen.

Felipe Massa skal igen køre i en 2007 model, men en rigtig test bliver det dog ikke. Bilen bliver nemlig monteret med såkaldte præsentationsdæk, i hvilke ydelsen ligger langt fra de egentlige Formel 1 dæk. Grunden til det er at der er banetestforbud indtil slutningen af januar måned. Felipe Massa har dog tidligere kørt både i 2007 modellen og i en F60, sidstnævnte dog i forbindelse med opvisning.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Scuderia Ferrari
  •