Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Ny dato for Classic Race Aarhus 2010

Classic Race
Aarhus 

14/12/09 

Ny og bedre dato til afvikling af Classic Race Aarhus
A Historic Drive Through Dec

Løbet bliver kørt i weekenden den 26. og 27. juni 2010 og alle tilladelser er nu på plads. Løbet har denne dato ikke sammenfald med andre motorløb i Danmark og det danske landshold i fodbold spiller ikke i denne weekend, som det kunne være tilfældet med datoen 19. og 20. juni.
 

Europas smukkeste kulturhistoriske racerbane er nu en realitet i smilets by
Banen bliver anlagt rundt om Mindeparken via Strandvejen, Oddervej, Kongevejen og Carl Nielsens Vej.
Med udsigt til strand, bugt og skov, Mindeparken og Marselisborg slot får ikke blot kørerne, men og publikum de smukkeste rammer til en weekend i den klassiske motorsports tegn.


(Foto: Classic Race Aarhus)

Tilladelser
Alle tilladelser er nu på plads, DASU har tiltrådt datoen og løbet får en fantastisk opbakning fra alle i Århus – myndigheder som virksomheder, så det ser ud til at blive en succes – og en tilbagevendende begivenhed, som man vil se frem til.

Sponsorer og samarbejdspartnere
Arrangørerne har succes med salg af sponsorater og firmapakker, hvor der tilbydes såvel kunde- som medarbejderarrangementer med attraktiv beliggenhed ved stranden. Men der er plads til mange samarbejdspartnere og sponsorer endnu og det opfordres interesserede til at kontakte sekretariatet for oplysninger.


(Foto: Classic Race Aarhus)

Non kommercielt
Classic Race Aarhus er et seriøst, kulturhistorisk ikke-kommercielt, professionelt og sikkert arrangement med appel både til deltagere og sponsorer samt tilskuere i alle aldre og køn fra ind- og udland.

Tidstypisk Good-look Street
Classic Race Aarhus er også et familiearrangement, hvor der er oplevelser for både små som store. Som noget helt nyt i forbindelse med klassisk motorløb i Danmark bliver der et specielt tidstypisk område, Good- look Street, hvor man kan shoppe og beundre de skønne tidstypiske outfit fra 30-40-50 og 60’erne.
Det opfordres ligeledes til, at publikum klæder sig tidstypisk ud og på denne måde medvirker til, at hele arrangementet bliver en form for totalteater, hvor nostalgien kan trives og publikum vil opleve datidens særlige motorsportsstemning.


(Foto: Classic Race Aarhus)

Noget om organisation og menneskene bag
Organisationen bag Classic Race Aarhus er en velgørende fond, hvis formål er at støtte børns trafiksikkerhed i Århus. Fonden ledes af en bestyrelse og en styregruppe bestående af i alt 14 personer.
Se mere på CRAA.dk.

Classic Race Aarhus
Ole Markussen


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/06/10 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  • Europas smukkeste kulturhistoriske racerbane
  •